BestillBestilling

netter
Ønsker enkeltrom

Bergen YMCA Hostel er stedet om du vil overnatte sentralt, rimelig og godt

På Bergen YMCA Hostel møter du vennlige ansatte, så vel som backpackere, idrettsutøvere, familier og øvrige gjester fra hele verden.

Hostelet har 19 gjesterom med tilsammen 84 senger og sovesal med 12 senger. Alle gjesterommene har egne bad og et lite kjøkken. I sommersesongen utvider vi kapasiteten med 72 senger i sovesaler-

I tillegg til fine, lyse og romslige gjesterom har vi gode oppholdsrom, som stilles til gjestenes disposisjon:

  • Peisestuen er et flott oppholdsrom hvor du blant annet kan sjekke e-post og surfe på nettet. I sommersesongen tilbyr vi frokostbuffet i Peisestuen. Stuen pleier å være et populært sted å starte dagen.
  • Ønsker du mer intimitet eller kun slappe av, anbefaler vi Salongen. Her kan du også finne roen i sofaen med en god bok.
  • Er du småsulten, kan du med fordel benytte kjøkkenet på rommet til enklere matlaging. Men kokkekunsten hører hjemme på gjestekjøkkenet. Kjøkkenet er velutstyrt på alle måter. Ønsker du å komme til duk og dekket bord, kan du prøve økologisk mat på Cafe Pygmalion i underetasjen av hostelet.
  • Anbefaling: ta heisen til topps for å oppleve vårt flotteste rom! Om vinteren kan du nyte tidlig solnedgang og studere lyset fra bygatene. Om sommeren er det mange som misunner oss denne flotte uteplassen på et av byens tak. Her kan du grille middagen, eller sole deg om du vil. Uansett årstid er takterrassen stedet for å trekke et dypt pust før du legger byen for dine føtter.

I hostelets nærmeste nabolag finner du alle byens tilbud - kafeer, utesteder, supermarked og handlegater.

Kort fortalt, om du ønsker kvalitet og billig overnatting i Bergen sentrum, ja da er Bergen YMCA Hostel det riktige valget for deg.

Historie

Vår historie som overnattingsbedrift startet tidlig på 1990-tallet og da som såkalt "Interrail-point" i sommersesongen. Fra et svært enkelt konsept med madrasser på gulvet så vi snart hvilke muligheter et helårs overnattingsprodukt kunne gi. I perioden 1996-2002 ble det så investert over 20 mill. kr i oppgradering av eiendommen til slik Bergen YMCA Hostel fremstår i dag. Vi har også etter dette hatt kontinuerlig fokus på kvalitet og fornyelse.

Bergen YMCA Hostel eies og drives av Bergen KFUK-KFUM Ynglingen. Foreningen ble stiftet i 1875, da under navnet Bergen Ynglingeforening. I 1896 kunne foreningen, som da var blitt en del av Norges KFUM, flytte inn i sin nåværende eiendom Nedre Korskirkeallmenningen 4. 

Webdesign og publiseringsløsning © Argo Internett AS